Q: Ik heb kaarten besteld van een activiteit maar krijg geen kaarten in de mail en geen bevestiging van mijn bestelling.

A: We weten dat gebruikers van gratis mail diensten zoals Gmail en Hotmail niet altijd de mail van de PV in hun mailbox krijgen, Een oplossing voor Gmail, hotmail problemen hebben we niet. Wat je wel kunt doen is je email adres wijzigen naar een andere maildienst. Als het verschuldigde  bedrag van je rekening is afgescheven, hebben wij in iedergeval de bestelling ingoede orde ontvangen. Bij iedere activiteit  hebben wij een overzicht bij ons, dus mocht je geen kaarten ontvangen hebben of ze vergeten zijn, dan is dat geen probleem. Heb je twijfels of wil je toch zeker weten of het goed is gegaan, vul dan het formulier in met je vraag onder de knop probleembalie.

https://nxpv.eu/?page_id=2481

Q: Ik ben lid maar krijg geen email van de PV

A: We weten dat Gmail gebruikers niet altijd de mail van de PV in hun mailbox krijgen, Een oplossing voor Gmail problemen hebben we niet. Wat je wel kunt doen is je email adres wijzigen naar een anderr maildienst.

https://nxpv.eu/?page_id=2481

 

Q: Ik wil mijn emailadres wijzigen of andere gegevens wijzigen.

A: Klik op bijgevoegde link en vul het formulier volledig in.

https://nxpv.eu/?page_id=2481

 

 

Q: Ik heb problemen met inloggen en password herstellen werkt niet

A: Vul onderstaand formulier in als u problemen heeft met het inloggen. Omdat we de werkzaamheden voor de PV naast ons dagelijks werk doen, kan het even duren voordat u antwoordt van ons krijgt.

Q: Wat is een digitaal factuur?

A: Met een digitaal factuur bedoelen we dat u een email ontvangt met daarin het factuur als een pdf bestand, en niet meer via de post. Tevens staat er in de email een betaallink waarmee je de betaling kunt voldoen. U hoeft de betaallink niet perse te gebruiken en zoals vanouds het verschuldigde bedrag via de bank overmaken onder vermelding van het factuurnummer.